Over


Claudelle Frijmersum-Sabajo

Projectleider


Tijdens mijn loopbaan heb ik veel gesprekken gevoerd met zzp’ers en mensen die erover nadachten om voor zichzelf te starten. De focus was vaak alleen op de onderneming en niet op de skills en vaardigheden die van belang zijn om succesvol te ondernemen. Dit heeft mij gemotiveerd om zzp’ers te stimuleren en bewust te maken van hun eigen skills en kwaliteiten die van cruciaal belang zijn voor hun persoonlijk succes. Persoonlijke ontwikkeling en de groei van de onderneming gaan hand in hand!claudelle@zozzpplatform.nl

Paco Núñez

Projectleider
paco@zozzpplatform.nl

Ryan Weibolt

Voorzitter
ryan@zozzpplatform.nl

Brian Juan Pedro

Secretaris
brian@zozzpplatform.nl


Missie

ZO ZZP! Platform bestaat uit een team van ervaren ondernemers uit Amsterdam Zuidoost en heeft als doel het ondersteunen, ontwikkelen, professionaliseren en verbinden van zzp’ers uit Amsterdam ZO en omgeving. Het platform organiseert evenementen, netwerkbijeenkomsten en workshops die gericht zijn op sterk en slagvaardige ondernemerschap. De slogan van het platform: ZOZZP! Platform Ondersteunt, ontwikkelt en professionaliseert.”


Visie

Het platform creëert een community van zzp’ers en het is van belang dat het voor alle type zzp’ers/ondernemer toegankelijk blijft. Daarbij streeft het platform ernaar om zzp’ers én hun onderneming te laten groeien en op lange termijn te laten aanhaken op de economische ontwikkelingen in en rondom het stadsdeel Zuidoost”


Kerncompetentie

De kracht van ZO ZZP! Platform drukt zich uit in multicultureel, diversiteit, laagdrempelig en innovatief. Het platform staat dicht bij de zzp’ers en diverse partijen uit de samenleving. Er wordt actief ingezet op openheid, toegankelijkheid en nieuwe ideeën. Met een eigen netwerk, uiteenlopende diensten, expertise, professionaliteit en inclusiviteit worden plannen en doelen gerealiseerd.


 
 
 

Privacy Policy Settings

Google Analytics Om uw gebruik te kunnen verbeteren.